مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن ارث و پول بیمه پدری

با سلام
بنده خانمی مجرد با دو فرزند ، یک پسر 17 ساله و یک دختر 23 ساله هستم ، و دارای 5 خواهر متاهل که وضع مالی عالی دارند هستم ( برادر ندارم ) ، بنده 12 سال هست که طلاق گرفته ام و از پدر بچه هام هم خبری ندارم محل زندگیش و کارش و اونموقع هم حضانت و سرپرستی بچه هامو گرفتم و وضع مالی بدی دارم و در مضیغه هستم ، پدرم چندروز پیش به رحمت خدا فوت کردند ، میخواستم بدونم اولا که پول بیمه پدرم چون من سرپرست بچه هام هستم و تنها هستم دامادامون و خواهرام میگن به من میرسه ولی دوست ندارم امضا یا اثر انگشتی ازم بگیرن چون میترسم که کلکی تو کارشون باشه چون تو این 12 سال که جدا شدم اصلا هوای منو نداشتن با وجود وضع خوب مالیشون میرسه و تو این چندسال پدرم ماهانه مبلغ کمی میداد و زندگیمونو با اون میچرخوندیم بخاطر همین گفتم که من چیکار کنم که خیالم راحت باشه که کلک و چیزی نزنن بهم خواهرام و دامادامون و دوم اینکه برای ارث پدری چون میدونم پدرم هم واحد مسکونی چندتا دارن البته یه شکایاتی در رابطه با واحداش دارن خواهرام که دقیق اطلاع ندارم و همچنین میدونم زمین و پول تو حساب بانکی داشته پدرم تو اینجا هم من چیکار کنم که کلکی نخورم و همچی درست پیش بره و ایا میشه به من ارث بیشتری بخاطر وضع مالی بد زندگیم برسه یا حتی کل ارث ؟؟!

بسیار ممنونم

پاسخ ها :

بهنام احمدی تازه کند قشلاق

جناب آقای بهنام احمدی تازه کند قشلاق :

با سلام
اولا سهم الارث هر کسی فارغ از تمول و داراییشون مشخصه و هیچ چیز باعث تغییر اون نمیشه. دوماً حقوق پدر رو خودتون برین از سازمان متبوع پیگیر بشین و می تونین دریافت کنین.
راجع به کلک و عدم اعتماد به سایر وراث می تونین بدون دادن وکالت خودتون راسا تو مراجع مربوطه حاضر بشین.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

حق بیمه تامین اجتماعی ، پدرتان به شما تعلق می گیرد و ماهیانه به شما پرداخت خواهد شد شما باید به اداره بیمه مراجعه و تشکیل پرونده بدهید و درخواست بیمه تامین اجتماعی پدرتان را نمایید و ..

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود به شما تعلق می گیرد
حضوری به صندوق بیمه مربوطه رجوع کنید.