مشاوره حقوقی رایگان - آیا مرور زمان شامل حال من می شود؟

با سلام و عرض تشکر از سایت خوب شما.
در سال 1382 با عنوان شرکت در جعل سند ماشین، بازداشت شدم. با قرار 3 میلیون تومانی آزاد شدم که سند برای آن گذاشتم. در سال 84 حکم 3 سال زندان صادر شد. تا سال 1386 اعتراض به پرونده ادامه داشت که هر بار تایید شد. در سال 87 مامور اجرای احکام به درب منزل آمد و با اعلام در دسترس نبودن مبلغ 3 میلیون تومان واریز شد و سند نیز آزاد شد همان سال.
سوال من این است آیا با توجه به قانون جدید قانون کاهش مجازات حبس تعزیری طی نامه شماره 28757 مورخ 99/03/22 و ماده 107 قانون مجازات اسلامی پرونده من شامل مروز زمان 10 ساله شده است یا خیر؟
در زمان این 12 سال اجرای احکام پیگیر پرونده نبود و اصل پرونده نیز شاکی خصوصی نداشت. در این سال ها و قبل آن هیچگونه سابقه کیفری نداشته ام.
تشکر از همه عزیزانی که پاسخگو هستند.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مرور زمان شرایط خاصی دارد و
فقط در صورت ایجاد این شرایط ، مجازات مشمول مرور زمان می شود