مشاوره حقوقی رایگان - تهمت سرقت

با سلام. دوستم من رو دعوت کرد خونشون و قطعه طلایی روی فرش خونشون بود که من خودم پیدا کردم و تحویلشون دادم. بعد از رفتن من 2 روز بعد به من تهمت دزدی زد و گفت بعد اون شب طلا رو پیدا نکردم بعد از رفتنتون. از من شکایت کرد و 2 تا شاهد دروغ هم آورد و گفت شاهد ها شنیده اند که شما گفتید طلای من رو میارید. در حالی که من اصلا تا حالا اون آدم ها رو ندیدم و تونستم ثابت کنم که اون زمانی که شاهدها ادعا دارند اومدند من اون جا نبودم. پرونده داشت تموم میشد که وکیل گرفتن و لایحه زدند. متاسفانه پرونده از کلانتری به بازپرسی و بعد هم به پلیس آگاهی برای تحقیقات و استعلامات ارجاع داده شده است. میخواستم بدونم تحقیقات شامل چی هست؟ من در این مرحله اثبات بیگناهی چی کار کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر شخصی به دیگری ادعای سارق بودن را مطرح نماید ، مدعی باید ادعای خود را مطرح نماید و لازم نیست شما موضوعی را اثبات نمایید و ..