مشاوره حقوقی رایگان - موضوع در مورد مطالبه مهریه اگه شوهر سابقم اموالش انتقال دهد

باسلام و عرض ادب به حضور مشاوران محترم بنده در سال 1394مهریه ام را مطالبه کردم صدتا سکه بود بدلیل مشکلات با همسرم به اجرا گذاشتم اما شوهرم 28روز قبل از اجرا اموالش را به نام دخترش از زن اولش انتقال داده به عنوان فروش صد میلیون تومان برابر مهریه من بوده هیچگونه مدارکی دال بر پرداخت پولی ندارد این اموال هم مازاد بر مستثنیات دین است این مال توسط اینجانب توقیف شد اما توسط دخترش بعنوان شخص ثالث صاحب این ملک ازاد کرد اما قبل از این یکبار دیگه همین ملک با این شخص به وسیله مبایعه نامه دیگری در شورا حل اختلاف تبانی با دخترش ثابت شد و در شعبه مربوطه هم رای تبانی با دخترش تایید با تاریخ خیلی قبل از اجرای مهریه اما این بار با اعاده دادرسی موفق شد در همان شعبه مربوطه با تاریخ 28 روز قبل از اجرای مهریه ملک را ازاد کند با وجود اینکه من وکیل داشتم وکیلم هم اعتقاد داشت که معامله صدرصد صوریه اما قاضی برای مرحله سوم رای به ازاد شدن ملک داد ایا به نظر مشاوران و وکلای محترم این رای قاضی محترم خلاف قانون نبوده چون این قاضی خودش هم در رای قبلی این دو نفر معامله تبانیشون رای قطعی صادر کرده بود نظر جنابان برام مهم است چون جدیدن قصد دارم توسط وکیل دیگری با تضمین پیش پرداخت پنج میلیون و در صورت نقد کردن مابقی مهریه که شصتا سکه است ده درصد دیگر هم از کل شصتا بگیرد در صورت موفق نشدن پیش پرداخت هم پس از کسر هزینه تمبر باطل شده به من برگرداند برای همین ملک اقدام کنم این وکیل گفته چون با اجرای مهریه 28 روز تفاوت دارد این معامله صوریش ثابت میشه و ناگفته نماند قبلا هم وکلای دیگری بهم گفتن قاضی کمکش کرده اما دیگر دنبالش نگرفتم حالا میخام دوباره پیگیری کنم خواهشمندم راهنمایم کنید چند درصد احتمال موفق شدنم هست اگه اقدام کنم چون من قبلا خیلی نظرات مشاوران مدبر و زحمت کش مطالعه کردم باسپاس

پاسخ ها :

معامله صوری برای عدم پرداخت مهریه انتقال اموال قبل از به اجرا گذاشتن مهریه معامله صوری مهریه