مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد شراکت در کار

با سلام.
من سال 97 یک قرارداد شراکت با آقایی عقد کردم که در آن آورده من کار و فروشگاهم و آورده ایشان مبلغ بوده و هر یک 50 درصد سهم از درآمد حاصل داشتیم.
در قرارداد هیچ گونه اسمی از سرمایه گذاری نیست و هر چه هست شراکت می باشد. مدت قرارداد 2 سال بود و اکنون که قرارداد پایان یافته و به دلایل مختلف کاسبی خوب نبوده و انتظاراتش برآورده نشده است، ایشون مدعی است که شریک نبوده و سرمایه گذار بوده و من باید پول رو کامل برگردونم. میخواستم بدونم عنوان قرارداد که قرارداد مشارکت قید شده میتونه دلیل حرف من باشه و همچنین موضوع قرارداد که در آن دقیقا ذکر شده طرفین به صورت مساوی سهیم هستند؟ در ضمن روال پرداخت ایشون به صورت دوره ای بوده و در هر تاریخی مبلغی رو واریز نمودند.
با تشکر.

پاسخ ها :

مرتضی خداشناس رودسری

جناب آقای مرتضی خداشناس رودسری :

عنوان قرارداد مهم نیست
مهم متن قرارداد هست که باید ملاحظه بشه
البته اگه بنابر گفته شما قرارداد مشارکت بدونیم طرفین در سود و زیان شریک هستند و ادعای شخص توجیه قانونی نداره