مشاوره حقوقی رایگان - نگهداری عقدنامه

سلام، طبق قانون، نگهداری از عقدنامه به عهده کیست؟ بنده زوج هستم و نمی‌خواهم در محضر، عقدنامه تحویل خانواده همسرم بشود، چه کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

زين العابدين  اسماعيل پور

جناب آقای زين العابدين اسماعيل پور :

سلام
اگرچه عقد نامه بنوعی قراداد فیما بین زوجین است و باید در دو نسخه تنظیم و در اختیار طرفین عقد قرار گیرد اما مرسوم و متعارف این است که همان یک نسخه عقدنامه در اختیار خانواده زوجه قرار می گیرد.
موفق باشید