مشاوره حقوقی رایگان - احضار شاهد در دادگاه

سلام. من یک استشهادیه به عنوان مطلع امضا کردم که نوشته شده بود من تایید میکنم که شخص الف چکی رو به شخص ب داده.
من در رودربایستی امضا کردم و واقعا از این امر اطلاعی نداشتم و صرفا از اعتمادی که به طرف داشتم امضا نمودم.
خواستم ببینم ممکن هست من در دادگاه احضار بشوم؟ اگر خلاف چیزی که من امضا کردم، ثابت بشود، ممکن هست پیگرد داشته باشد؟

پاسخ ها :

احضار شاهد در دادگاه امضا به عنوان شاهد استشهادیه