مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل خیانت زوجه

سلام. من دو سال و نیم هست که ازدواج کردم و حدود یک هفته با یک پسر که اصلا در شهری که من زندگی میکنم نیست فقط چت و تلفنی حرف زدیم و حالا همسرم فهمیده. چت ما فقط در حد همین چت معمولی با یک فرد غریبه بوده و این مسئله که شوهرم فهمیده و میگه من دیگر تو رو نمیخام و درخواست طلاق داده. آیا میتونه؟ چون من واقعا زندگی ام رو دوست دارم و نمیخوام از دستش بدم و این که آیا پیام های واتساپ با وجود این که حذف حساب زدم قابل پیگیری هست؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی قابل پیگیری است وقتی در سال دوم هوس رابطه بادیگزی میکنید بهتر انست که جدا شوید راه بسیار طولانی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود
و اما در مورد پیام واتساپ

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.