مشاوره حقوقی رایگان - دریافت شناسنامه

با سلام. مادر خانوم من 70 ساله است و هیچ گونه مدارک شناسایی اعم از شناسنامه و کارت ملی ندارد و نزدیک به 3 سال است که 8 جلسه در دادگاه خانواده شعبه 14 قدیم در شیراز و دادگستري اقلید در وقت مقرر حاضر شدیم و جالب این که در شیراز 3 شاهد و در دادگاه اقلید نیز 3 شاهد متفاوت به دستور دادگاه برده ایم. پدر و مادر و همسرش هم شناسنامه داشته اند. چون عشایر بوده اند زیاد به مهم اهمیتی نداده اند. جالب این که خواهر بزرگ شهید ... میباشد. چرا دادگاه محترم اقلید رای گرفتن شناسنامه برای این پیرزن 70 ساله صادر نمی‌کند بعد از این همه دوندگی و مشقات؟ آیا ممکن است رای دادگاه به ضرر باشد؟ ممنون

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

حضورا باید مراجعه و پیگیری کنید. طولانی شدن رسیدگی دلیل بر صدور رای به ضرر شما نیست