مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از اوراق مجعول و جعل سند غیر رسمی

با سلام من مشاور املاک هستم بنده یک قرارداد طبق توافق بایع و مشتری طبق مدارک قبلی رو دیدم و قرارداد رو تنظیم کردم به درخواست طرفین تاریخ را یک سال قبل زدم ایا مشکلی پیش میاد ؟ ممنون

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
اگر ذینفع شکایت بکنه و ارجاع بشه به کارشناسی و در صورت اثبات بله قید تاریخ مقدم از مصادیق جعل می باشد.البته برای تحقق جرم عناصر دیگری نیز ضروری است.