مشاوره حقوقی رایگان - اثبات زوجیت

با سلام. من و شوهرم از عاقد خواستیم برای عقد موقتمون ( صیغه 80 ساله) بیاد خونمون و عقد رو انجام بده ولی اون دفتر بایگانی بزرگ رو برای امضا کردن ما نیاورد. گفتیم میخواهیم به جز صیغه نامه مدرک دیگری هم باشه. بعد ها گفت عیبی نداره بعدا کپی صیغه نامه رو برای من بیارین و من خودم برابر با اصلش میکنم و در بایگانی نگه میدارم برای روز مبادا. آیا اون برابر با اصل مدرک کافی میشه؟ ( اثبات زوجیت اگر دفترچه گم شد و این که به دلیل این که کلا اومدیم یک شهر دیگر اگه شوهرم به تنهایی دفترچه رو ببره همون محضر و من تلفنی به عاقدمون بگم در شرط ضمن عقد بنویسه که زوج از طرف زوجه میتواند به تنهایی صیغه را ثبت رسمی کند. (یا همون امضا در بایگانی حداقل) امکانپذیر هست این کار؟ برای این که به تنهایی فقط در دفتر بزرگ بایگانی محضر امضا کنه چه برای ثبت رسمی قابل استعلام غیرشناسنامه ای و چه ثبت رسمی قابل استعلامی که جلوتر در شناسنامه هامونم آورده شه. حتی اگر بعد ها من مخالفت کنم ( ولی در شرط ضمن عقد گفته باشم قبول دارم و شرط کرده باشم همسرم باید بعد ها ثبت کند هر زمان شد)... ممنون از شما عزیزان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما می توانید با مراجعه به همان دفتر ازدواج ، درخواست ثبت ازدواج موقت را نمایید و حضور زوج در دفتر خانه برای ثبت کافی است