مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام، خسته نباشید. من پسر هستم و با یک خانومی که شوهر دارد ارتباط تلفنی داشتم. از دو شهر دور و فقط تلفنی.
زنگ زده بود بهشون خواهر شوهرشون پیششون بوده و صدا من رو شنیده و مشکوک شده. گفته به برادرش یعنی شوهر اون خانوم میگه. اگر بگه و مدرکی نباشه، شوهرش میتونه بره و شکایت کنه؟ خط هم به اسم خودم نیست.

پاسخ ها :

شکایت رابطه نامشروع رابطه نامشروع تلفنی رابطه تلفنی با زن شوهر دار رابطه نامشروع