مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

بنده علیرضا هستم ، حدود یکسال پیش همسر بنده چند ماهی بود که بنا به دلایل واهی ترک منزل کرده بود و در هفته یک یا دو بار چندساعتی قبل از حضور من به خانه می آمد و غذای یک هفته را درست می کرد و می رفت ، من هم نتوانستم شرایط را تحمل کنم و اسباب و وسایلم را جمع کردم و به همراه یکی از دو فرزندم به منزل پدری کوچ کرده و از آن تاریخ درخواست طلاق نموده ام که هنوز ادامه دارد . این خانم جدای از پرونده طاق به شورای ح اختلاف مراجعه و درخواست نفقه این یکسال را نموده است . سوال من این است زنی که از مدتها قبل (نزدیک به دوسال)تمکین خاص نداشته و از یکسال و چند ماه قبل تمکین عام و خاص نداشته و از تکالیف زناشویی و همسرداری سر باز زده آیا مستحق دریافت نفقه می باشد.

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

اگر بتوانید ثابت کنید تمکین نداشته است نفقه به او تعلق نخواهد گرفت. اثبات عدم تمکین کار دشواری است و شهادت شهود، اقرار زوج و... می تواند در اثبات عدم تمکین کمک کند.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

در صورت عدم تمکین زوجه. شما می‌بایست دادخواست الزام به تمکین می‌دادید. لذا اثبات این موضوع که زوجه تمکین خاص نکرده برای شما دشوار است