مشاوره حقوقی رایگان - وجه الکفاله

باعرض سلام ودرود. بعد از مدت 4سال تونستم متهم را جلب کنم و ایشان برای آزادیش فیش حقوقی گرو گذاشت حالا چی میشه اگر خودشو معرفی نکنه ؟ من به زحمت تونستم اونو جلب کنم اگر دادگاه حکم جلب بده چیکار کنم؟ به غیر از حکم جلبش میشه کار دیگه ای انجام داد؟ لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر در دادگاه محکوم بشود و نیایید از ضامن مبلغ محکوم به را می گیرند

در صورت تمایل تماس بگیرید