مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت و جعل سند

سلام من سال 94 چکی رو به عنوان ضمانت تخلیه یک ملک مسکونی به یکی از همسایه ها به اسرار مادر و پدرم دادم دیگه نه بنگاه رفتم و ... بعد اینهمه سال هشت ماه پیش آقایی با من تماس گرفت که چکی از شما به مبلغ 60 میلیون برگه زدم برا ضمانت انبار به آدرسی دیگه که با ادرس روی چکم مطابقت نداشت. . به اون اقا گفتم اقا من یک چک برا خونه دادم رو چکم مشخصه شما برا یه انبار برگه زدی این خلاف قانونه. جریان از این قرار چکی که به همسایه دادم رفته برا یه مکان دیگه بابت ضمانت سال 94 بدون حضور من در بنگاه گذاشته. بعد چکم دست آقایی که خودشو وکیل جا زده بود افتاده بود. من شکایت مطرح کردم از دست همسایه و بنگاه و اون اقا که چکمو برگه زده بود شکایت کردم الانم تو دادیاری یه نفر رای نهایی داده ولی بقیه رو زده منع تعقیب زده. و این اقا که چکمو برگه زده منو تهدیدم میکنه به شکایت و ...
نکته جالب من تو این چند ماه چند تا مدرک مهم کشف کردم
اول اینکه اولین قولنامه ای که چک منو داخل مبایعه نامه ثبت کردم سال 94 بوده و سال بعد یه مبایعه نامه دیگه تنظیم کردن ولی چک منو داخلش ثبت نکردن و سال به سال دستی تنظیم میکردن و چکمو ثبت نکردن حتی سال 98 برگه پیدا کردم ازشون که کامل تسویه حساب شده و اجاره جدید منعقد کردن
سوالم اینه
اقایی که چکمو برگه زده هم مبلغ زده هم تاریخ هم برگه زده
درصورتی که چک بنده رو از اولین مبایعه نامه برداشته که اون مبایعه نامه دیگه باطل بوده به جهت اینکه مبایعه نامه بعدی صادر شده
این اقا که خودشو وکیل هم جا زده و با علم بر آگاهی کامل نسبت به مبایعه نامه رفته چکمو برگه زده مجرم نیست؟
ایا بنگاه املاک مجرم نیست؟
من چند روز دیگه دادگاه دارم شمارو خدا راهنماییم کنین حقم پایمال نشه نه ماهه دارم از پله های دادگاه به ناحق بالا پایین میرم درصورتی که اون اقا که چکمو برگه زده نه چک مالشه و نه طلبی از مستاجر داره
چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

سلام ایراد کنید بابت منشا چک اینکه چطور کجا و چه تاریخی از شما گرفته اگر بدون متن و تاریخ بوده تقاضای کارشناسی کنید جهت تقدم وتاخر صدور چک و نوشتها همچنین کارشناس برای بررسی حسابها