مشاوره حقوقی رایگان - اتهام جعل سند عادی

با سلام. محترما به عرض ميرساند، سند دست نوشته عادي كه متن آن واگذاري سرقفلي مغازه اي كه توسط مالك به شخص ديگر انجام شده در مورخه: ١٣٨٥/٧/١٠
شخص ديگري كه با مبايعه نامه مغازه رو از مالک ميخرد در زمان ١٣٩٠/٥/٥ اتهام انتسابي جعل نسبت به شخص اول از طرف نفر دوم با توجه به راي مبني بر خلع يد نفر دوم با دادخواست نفر اول
شخص دوم اتهام جعل سند عادي به نفر اول را زده است. سند عادي كه در زمان ارائه به دادگاه برابر اصل شده. ولي پس از درخواست سند عادي توسط بازپرس جهت كارشناسي مفقود شده است.
چگونه ميتوان متهم را با نبود اصل نوشته عادي مبرا كرد؟
تشكر.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما باید اصل سند عادی ارائه بشود تا..