مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان پاک شدن سوء پیشینه

من چند بار به جرم حمل و نگهداری مواد مخدر به زندان رفتم که به جریمه محکوم شدم یک بار هم به 25ماه حبس محکوم شدم که بعد از تحمل چندماه مشمول عفو عید فطر شدم و آزاد شدم و یک بار هم به جرم تخریب عمدی اموال شخصی به زندان رفتم که با رضایت شاکی بعداز 9ماه آزاد شدم که برای 4سال پیش بوده آخرین مورد الان میخوام درخواست عدم سو پیشینه بدم میتونم یا نه ؟

پاسخ ها :

محمدرضا  جهاني جوانمردي

جناب آقای محمدرضا جهاني جوانمردي :

چون سابقه دارید در سیستم ثبت است ولی اگر قصد استخدام را دارید و جرایم مال سا لهای گذشته است موضوع را با رییس دادگاه در میان بگذارید شاید مشکل را حل نمایند

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

درود
در خصوص مورد مطروحه امکان پذیر است