مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تحریر ترکه

با توجه به اینکه پدربزرگ ما در سال 1348 فوت نموده اند و وارثین به صورت کدخدا منشی اموال مرحوم را تقسیم نموده اند و فرزند ذکور متوفی به دلیل عدم سکونت در روستا از هیچ گونه سهمی برخوردار نیستند و درحال حاضر تنها فرزند ذکور متوفی نیز در سال 1397 فوت نموده است و هیچگونه سندی مبنی بر اینکه پدرمان از ان ارث سهیم است را نداریم
دادخواست تحریر ترکه را با چه متنی و برای کجا باید تنظیم بکنم

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام
در بدو امر دادخواست انحصار وراثت به شورای حل اختلاف محل فوت پدربزرگ تقدیم نمایید، لازم است گواهی فوت و مدارک هویت تمام وراث ضمیمه باشد.