مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل

پدر بنده به خواهرم وکالت بلاعزل داده که با گذاشتن سند خونه ، خواهرم پسرش را که زندانی بود آزاد کنه که بتونه بیرون بیاد و دین اش را ادا کنه ولی متاسفانه نتونسته الان پدر پیرم همه اش نگرانه که بعد ایشان مادر پیرم نیز از این خونه بیرونش کنند دم پیری با داشتن خونه و زندگی زیر چتر پسراش بره چطوری میشه که یا ایشان بتونه وکالتنامه را فسخ کنه یا نوه اش را دوباره به زندان بفرسته که نوه اش از برگشت به زندان امتناع میکنه البته بنده نیز عذاب وجدان دارم که پدرم به توصیه من راضی شد که وکالت بدهد اما نه وکالت بلاعزل ، بمدت سه ماه که رفتند تو دفترخانه چون پدرم سواد ندارند وکالت را تو دفترخانه بلاعزلش نموده اند و دفترخانه هم نگفته و توضیحی نداده. استدعا دارم راهنمایی بفرمایید. متشکرم

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. می تواند حکم جلب او را بگیرد و به زندان بیاندازد و بعد سندش را آزاد کند.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com