مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

با توجه به اینکه پدربزرگ ما در سال 1348 فوت نموده اند و وارثین به صورت کدخدا منشی اموال مرحوم را تقسیم نموده اند و فرزند ذکور متوفی به دلیل عدم سکونت در روستا از هیچ گونه سهمی برخوردار نیستند و درحال حاضر تنها فرزند ذکور متوفی نیز در سال 1397 فوت نموده است و هیچگونه سندی مبنی بر اینکه پدرمان از ان ارث سهیم است را نداریم خواسته این است که وارثین به جا مانده از اون مرحوم ( فرزند پسر ) چگونه می توانند درخواست تحریر ترکه نمایند

پاسخ ها :

سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی

جناب آقای سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی :

سلام بدوا انحصار وراثت پدربزرگ وهمچنین پدر خودرا گرفته واگر دربین عمو وعمه ها هم کسی مرحوم شده گواهی حصر وراثت انها راگرفته سپس اموال مرحوم پدر بزرگتان را که قبلا تقسیم کردند درلیستی تنظیم نموده شما بطرفیث کلیه فرزندان پدربزرگتان وهمچنین افرادی که قایم مقام قانونی انها هستند( درصورت فوت انها)طرح دعوی تقسیم ترکه مرحوم پدر بزرگتان رابهمراه مطالبه اجرت المثل ایام تصرف سهم الارث پدرتان باجلب نظر کارشناسی بنمایید.