مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

مدتی است داماد قبلی ما که سه سال است خواهرم بصورت غیابی از او طلاق گرفته اقدام به آزار واذیت خواهر و پدرم میکند و در مواردی تهدید به قتل در اقدامات قبلی خواهرم ایشان را به زندان انداخت ولی با میانجی گری دیگران رضایت داد و حالا دنبال مهریه خود و اقدامات قانونی است اضافه کنم این شخص معتاد به شیشه بوده و هنوز خواهر مرا همسر خود میداند
حالا به نظر شما بهترین راه برای رهایی از این همه آزار و اذیت چیست؟
باتشکر

پاسخ ها :

امین مشرفی زرندی

جناب آقای امین مشرفی زرندی:

از لحاظ قانونی شکایت با عنوان تهدید،
و مزاحمت و شکایاتی از این دست تنها راه حلی است که میشه به شما پیشنهاد داد که با توجه به سوابق قبلی اثبات آن خیلی سخت نخواهد بود

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.ایشان می تواند با تهیه مدارک مانند گزارش پلیس110 وشهادت شهود بر علیه این آقا طرح شکایت با موضوعات مزاحمت وتهدید نماید.یاالله