مشاوره حقوقی رایگان - ساخت ملک مشاع

با سلام. بنده سه دانگ از شش دانگ زمینی را بصورت مشاع و در دفترخانه قانونی خریداری کردم ( در روستا ). میخواهم زمین خودم را بسازم و نمی‌دانم سه دانگ دیگر متعلق به کیست. نگران این هستم پس از ساخت مالک سه دانگ دیگر پیدا بشه و بگوید نیمه دیگر را میبایست میساختی.
طول زمین 50 متر و عرض زمین 20 متر هست. به لحاظ جفرافیایی هم هیچ فرقی ندارند. لطفا راهنمایی کنید. ممنونم

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

می تونید از مالک اولیه که به شما فروخته با تنظیم صورت جلسه تحویل ملک سهم مشاعی خود را مشخص کنید