مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام. همسرم را با فریب دادن 2 نفر از دوستانش میبرند به خونه ای و میگن بریم چیزهایی رو بیاریم چون کلید داشتن شوهرم شک نمیکنه اون شخص مبادرت به دزدی میکنه و طلا میدزده و میاد. حالا اون دو نفر دستگیر شدند و همه چی رو گردن شوهر من انداختن. خانومی هم که شاکی هست میگه 80 میلیون طلا داشتم و اگر میخوای رضایت بدم 20 میلیون بده. ممنون میشم راهنمایی کنید که برای اثبات بی گناهی اش چه کار کنم؟ آیا با رضایت اون خانم شوهرم منع تعقیب میشه و دیگر آگاهی با شوهرم کاری نداره؟ ممنونم.

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
با اعلام گذشت به احتمال زیاد مسئله خاتمه می یابد نسبت به چگونگی اثبات بیگناهی کار سختی است بهتر است یکی از وکلای محترم شهرتان ابتدا پرونده را مطالعه کنند سپس اظهار نظر شود.

محمدرضا  جهاني جوانمردي

جناب آقای محمدرضا جهاني جوانمردي :

شوهر شما باید تو بازجویی اظهار بی اطلاعی و قصد کنه،و بتونه ثابت کنه