مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت از قراردادی به شرکتی

با سلام. در سال 91 با شهرداری قراداد موقت داشتم که هر ماه تمدید میشد. تا این که در سال 94 به پیمانکار تامین نیرو دادند با دستور شهردار، در سال 99 یک بخشنامه اومد و قبل از این که مراحل کاملش طی بشه کارمند موقت قراداد بستند تا پایان سال الان اون بخشنامه رو دیوان محاسبات لغو کرد. دفتر امور شهری استان نیز میگه باید قرارداد ما لغو بشه و دوباره شرکتی کار کنیم چون مجوز از تهران برای ما بر اساس همون بخشنامه نیومده. الان میتونن دوباره ما را به شرکتی بدهند؟ به کجا شکایت کنیم؟ رای اداره کار رو قبول نمی کنند. عنوان قرادادمون کار موقت هستش ولی مزایای کارمند موقت رو داره. چیکار کنیم؟ در امور مالی از سال 93 کار میکنیم.

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

سلام شهرداری نهاد دولتی هست که شکایت از اون در صلاحیت اداره کار نیست، بله می تونن شرکتی کنن شمارو وتنها راه هم پیوان عدالت اداری هست