مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضای پشت چک

با سلام. من به پسر دایی ام یک فقره چک امانت داده بودم. ایشون چک رو بردن تاریخ و مبلغ رو دستکاری کردن و امضای من رو جعل کردن. دادن به یک بنده خدا و از او پارچه گرفتن. چک پاس نشده و برگشت خورده. شکایتم کردن. اولا خیانت در امانت و دوما جعل امضا. لطفا راهنمایی کنید من اگر شکایت کنم به نتیجه میرسم؟ با تشکر.

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام.اگر چک شما مورد جعل واقع شده باشد قابل پیگیری قضایی می باشد