مشاوره حقوقی رایگان - جرح شهود

سلام، وقت بخیر.
جهت استرداد اموال امانی دادخواست حقوقی کردم البته قبل از آن شکایت کیفری کردم که به جرم خیانت در امانت به شش ماه حبس تعزیری محکوم شد و زندان هم رفت. حالا هم در پرونده حقوقی هم قرارداد به همراه لیست اموال امانی و هم 5 فقره اظهارنامه بابت استرداد اموال دارم .حالا خوانده ادعا کرده شاهد دارم بخشی از اموال را به من تحویل داده و هیچ سند و مدرکی هم نداره. شاهدان سرایدار است که شدیدا معتاد است و اخراج شده ساختمان است که آن موقع از ساختمان اخراج شده بود و همچنین کارگران اخراجی است که بنده سند اخراجی هم دارم.

1_ با توجه به این که مدارک و اسناد کامل دارم و این که در دادگاه کیفری محکوم شده آیا شاهد تاثیری داره؟
2_ با توجه به این که شاهدان معتاد و اخراجی هستن و با کینه و دشمنی به جهت انتقام شهادت میدن من میتونم جرح شهود ارائه بدم؟
3_ بابت جرح شهود باید ابتدا لایحه بنویسم یا قبل از شهادت شهود میشه شفاها به قاضی اعلام کنم؟
ممنونم از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

برای جرح حتما قبل ا جلسه لایحه بدید