مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه مستاجر

سلام. من موجر هستم. در سال 98 ساختمان را اجاره دادم و الان 5 روز از مدت پایان قرارداد گذشته. من با هماهنگی مستاجر که گفت پنجم تخلیه می کنم قرارداد جدید با مستاجر دیگر بستم. فردای آن روز مستاجر قبلی تماس گرفت و گفت بنگاه خونه رو به ما نداد. از طرفی من مجدد قرارداد بستم برای 99/10/5 و از طرفی الان مستاجر قبلی میگه تا حالا خونه پیدا نکردیم و زمان هم مشخص نمیکنه. تکلیف تعهدی که با مستاجر جدید دارم چی میشه؟ راهنمایی ام کنید لطفا.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

طبق ایین نامه جدید هیات دولت ، در صورت پرداخت تمام مبلغ اجاره بها ، شما حق تخلیه مستاجر سابق را ندارید ( به علت وضعیت حاد جامعه در مورد کرونا ) و شما فقط حق اضافه کردن 20 یا 25 درصد به مبلغ اجاره بها سال قبل را دارید و اگر مستاجر این مبلغ را نپذیرد حالا شما حق تخلیه خواهید داشت . و در مورد مستاجر جدید هم شما باید دوستانه با او به توافق برسید و قرارداد را فسخ کنید