مشاوره حقوقی رایگان - سجل کیفری

آیا قرار موقوفی تعقیب جرایم تعزیزی درجه 7 و 8 در سجل کیفری ثبت میشود ؟ مستند و با توجه به آیین نامه سجل کیفری مصوب 98 پاسخ داده شود لطفا
آیا برای استخدام در مشاغل حساس و گزینش های قوه قضائیه از این موضوع اطلاع پیدا میکنن؟

پاسخ ها :

میلاد امیری

جناب آقای میلاد امیری :

اصلا سابقه ای نیست که جز سجل کیفری درج بشه.ولی پرونده ای هست که میتونن با کدملی شما از سامانه مطلع بشن که پرونده ای داشتین ولی ماهیتش بی تاثیر هست و منعی برا استخدام نداره.