مشاوره حقوقی رایگان - پرینت خط

سلام من در شرف طلاق هستم 1 ماه هست که با آقایی صحبت میکنم 1 بار با ایشون بیرون رفتم وقتی که از ماشینشون پیاده شدم شوهرم من رو در حال پیاده شدن دید مارو برد کلانتری ولی ما گفتیم که منو به عنوان آژانس رسوندن، الان شوهرم میگه پرینت خطت رو میگیریم و ثابت میکنم که رابطه نامشروع داشتی ولی من رابطه ای نداشتم، آیا این اسمش رابطه نامشروع هست؟ و سوال دوم اینکه خطم رو بنام کس دیگه ای زدم که مکالمات پاک شه آیا باز هم امکانش هست که با پرینت گرفتن تماس ها نشان داده بشه؟ ممنون

پاسخ ها :

ليلا  كندابي كله

ليلا كندابي كله :

استان :

با سلام در صورت پرینت گرفتن مکالمات از طریق پیامک تا شش ماه در سابقه تماسها باقی میماند و در صورت پیام از طریق واتساپ چون پیام رسان خارجی است امکان پیگیری وجود ندارن و صرف تنها بودن و سوار ماشین اون آقا بودن دلیل بر رابطه نامشروع نمیباشد