مشاوره حقوقی رایگان - تمدید گواهینامه

سلام و خسته نباشید بنده معافیت پزشکی ماده 39 بند 18 رو دارم سال 87 گواهینامه رانندگیم رو از طریق کمیسیون گرفتم که اون موقع 5 ساله میدادند برای تمدید بار اول دوباره به کمیسیون ارجاع داده شدم و دکترها نظر مثبت دادن ولی 3 ساله بعد 3 سال برای تمدید باز هم به کمیسیون رفتم ولی این بار فقط اطلاعات بنده رو وارد کامپیوتر کردن و دیگه به کمیسیون {قسمتی که دکترها ویزیت میکنند} نرفتم الان سوال بنده این هست که
1- 3 سال از تمدید گذشته و وقت تمدید کردن گواهینامم هست می خواستم بدونم که اگر به کمیسیون پزشکی ارجاع داده بشم مانند دفعه قبل اطلاعات بنده رو وارد کامپیوتر میکنند یا باید به کمیسیون پزشکی (اتاقی که دکترها هستند و ویزیت می کنند ) فرستاده میشم
2- بنده سال 96 به خاطر انحراف هر دو پام عمل جراحی انجام دادم و الان پلاتین دارم از نظر حرکتی مشکلی ندارم فقط به گفته دکتر چون عمل سنگین بود ماهیچه دستام {عضله 4 سر} ضعیف هست و نمیتونم کامل باز کنم ایا این بار گواهینامم رو تمدید میکنن
3- چشم های من یه بیماری به اسم سیستنوزیز داره که مادر زادی هست و رسوب میبنده الان چشمهای بنده هر دو تا ردیف 5 تابلو های چشم پزشکی تا فاصله 5 متری میبینه موقع ثبت نام برای گواهینامه ردیف 6 تابلوهای چشم پزشکی رو هم میدید ایا تو کمیسیون ممکن هست که منو رد کنن واگه رد بشم بعد از چند وقت می تونم دوباره اقدام به گرفتن گواهینامه کنم

لطفا در سریع ترین زمان ممکن پاسخ دهید
ممنون

پاسخ ها :

سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی

جناب آقای سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی :

سلام هرسه مسئله مربوط به نظرکمسیون پرشکی وچشم پزشک است اگرازنطرانها بلامانع باشدتمدید گواهینامه صورت میگیرد والا نه.خلاصه قضبه شما مربوط میشود به مقررات وایین نامه های راهنمایی ورانندگی.