مشاوره حقوقی رایگان - درخواست انشعاب برق برای باغ

با سلام. یک زمین زراعی با کاربری زراعی خریده ام. بدون مجوز دیوارکشی شده و یک اتاق کوچک هم ساختیم. آیا اگر برای درخواست کنتور برق موقت اقدام کنیم ، با استعلام از جهاد کشاورزی ممکن است به دلیل عدم وجود مجوز ، دیوار و اتاق خراب شود یا با درخواست انشعاب برق موافقت می شود؟ سپاسگزارم

پاسخ ها :

عبدالمجيد  بهرامي

عبدالمجيد بهرامي :

استان :

سلام . شما با ساخت اتاق و دیوارکشی مرتکب جرم تغییر کاربری اراضی کشاورزی و باغی شده اید. قطعآً اگر اداهر جعاد کشاورزی متوجه موضوع شود مبادرت به طرح شکایت نموده و یا با اعمال تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی رأساً نسبت به تخریب مستجدثات اقدام می کند. مضافآً اینکه با درخواست نشعاب برق، آب و غیره به هیچ عنوان موافقت نمی شود.

حاتم برزگر جیحونی

حاتم برزگر جیحونی :

سلام . اخیرا طرحی در مجلس به تصویب رسیده که وصل انشعبات برق و گاز نیاز به مجوز جهادکشاورزی نداره