مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی در مورد طرح هادی روستایی

با سلام.
بنده زمینی در روستا دارم که در تاریخ 2/2/89 اقدام به ساخت خانه نوساز شناژ بندی نمودم و دارای پروانه ساخت با تاییدیه و مجوز از بنیاد مسکن و دهیاری هستم و در پروانه ساخت حدود اربعه ملک و مرز کوچه و خیابان مشخص شده است.
از انجا که توان مالی برای کشیدن دیوار حیاط را نداشتم زمین جلوی ملکم به صورت زمین خالی مانده بود و حال که میخواهم حیاط جلوی خانه ام را بسازم دهیاری روستا ادعا میکند که قطعه زمین جلوی ملک شما طبق نقشه طرح هادی روستایی سنگ فرش اعلام شده است و شما حق ساخت و ساز ندارید خواستم بدونم ایا از لحاظ حقوقی حق با دهیاری است یا خیر؟
سوال دوم: اگر تاریخ صدور پروانه ساخت ملک بنده قبل از تاریخ تصویب طرح هادی روستایی باشد ایا بنده اجازه ساخت و ساز حیاط منزل خود را دارم یا نه ؟
سوال سوم: از کجا باید تاریخ تصویب طرح هادی روستایمان را پیدا کنم ؟
با تشکر.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

سلام، برابر طرح هادی، عمل می گردد

سيدغلامرضا  محموديان صائين

سيدغلامرضا محموديان صائين :

استان :

دهیاری و شهرداری مطابق سند شما بایستی قیمت روز زمین تصرفی را به شما بدهند

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر اجازه ساخت نداری در مورد طرح هادی به دهیاری محل مراجعه کن