مشاوره حقوقی رایگان - متواری شدن خودرو در تصادف

با سلام. پدر بنده اوایل ماه محرم کنار خیابون حدودا صد متر قبل از پل هوایی دچار حادثه ای شد که منجر به فوت ایشان گردید.
خودرویی که باعث این حادثه بوده از محل متواری شده و هیچ شواهدی نسبت به پلاک این خودرو وجود ندارد. کارشناس دادگستری نسبت تصادف را 50 - 50 تشخیص داده. آیا میتوان با استفاده از ماده یا تبصره ای دیه کامل دریافت کرد؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید