مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند توسط مادر

سلام، خسته نباشید. من میخواستم بدونم میتونم حضانت دخترهام رو از شوهرم بگیرم؟ یک دختر دو و نیم ساله و یکی هم پنج ماهه دارم. میخوام انشاالله جدا بشم ولی شاغل نیستم. شوهرم هم با زنی در ارتباط هست. هم تلفنی و هم جنسی ولی نمیتونم اثبات کنم و این که رفیق باز و مواد هم میکشه. دست بزن داره. فحاشی میکنه. خرجی هم نمیده. چطور دلیل جمع کنم برای طلاقم که حضانت بچم رو به من بدن. این هم بگم به شدت مال دوست هستن.

پاسخ ها :

سعید مریم عالمی

سعید مریم عالمی :

استان :

شما چه طلاق بگیرید یا نگیرید حضانت دخترانتان تا هفت سالگی با شماست اگر بتوانید مدارک لازم جهت اثبات عسر و حرج خودتان جمع کنید می توانید دادخواست طلاق بدهید