مشاوره حقوقی رایگان - ملک

با سلام
شخصی به طور غیر قانونی برا ملکی که در روستا است وقسمتی از آن زمین مال من می‌باشد بدون دیوار کشی سند گرفته است و زمین من هم که دیوار ندارد قولنامه ای عادی می‌باشد چگونه میتوانم سند آن باطل کنم. گرفتن سند بدون حصار جرم میباشد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام باید ابتدا دادخواست تامین دلیل ثبت کنید و ثابت کنید که متصرف بخشی از زمین شما شده و سپس دادخواست یا شکایت طرح دعوی اصلی را مطرح کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
دادخواست اثبات مالکیت و ابطال سند مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدرکی برای اثبات ادعایتان دارید دادخواست ابطال سند دهید البته قبلش نیاز به کارشناسی دارد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

بدون دیوار کشی هم میتوان سند اخذ نمود در مورد قسمت دوم سوال دادخواست اثبات مالکیت و ابطال سند دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید دعوای اثبات مالکیت و خلع ید مطرح شود

مهدی سعیدی خواه

جناب آقای مهدی سعیدی خواه :

ابتدا باید دادخواست اثبات مالکیت برای خود مطرح نموده سپس سپس دادخواست ابطال سند نسبت به قسمتی که به ملک شما تعدی شده مطرح نمایید